|
|
#1 |
|
CafeVizyon Üyesi
![]()
Konular: 426
Teşekkür Durumu:
Ettiği Teşekkür: 239 362 Mesajına 930 Kez Teşekkür Edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FoRuM oYuNLaRıNa Kimm Hangi Konuyu açmayı isterdi??
Arkadaşlar Bildiğiniz üzre Forum oyunları bölümüzde Maşallah bir sürü konu var vede her konunun bir sahibi Oyunumuz şu Kim hangi konuyu açmak isterdi sebebi Vede Konuyu kimin AÇtığı... Bu tamamen kendi oyunum yani başka bir forumda bulamassınız??? Cafevizyon'a özel
![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
CafeVizyon Üyesi
![]()
Konular: 92
Teşekkür Durumu:
Ettiği Teşekkür: 337 131 Mesajına 206 Kez Teşekkür Edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla forum oyunlarına şu konuyu açmak isterdim
aklından geçeni söyle utanma ![]()
|
|
|
#3 |
|
Guest
Konular:
Teşekkür Durumu:
|
valla ben hertür konu açıyorum bazen kişiye özel
bazende herkese ama oyunlarda justang oyunları patentlidir bana devredecek sanırım onuda yakında ![]() |
|
|
#4 |
|
CafeVizyon Üyesi
![]()
Konular: 426
Teşekkür Durumu:
Ettiği Teşekkür: 239 362 Mesajına 930 Kez Teşekkür Edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben devretmeden el koydular zaten
Oyunlarıma neyse sağlık olsun sen zaten biraz daha çalış Forumun bile patentini alacaksın bu gidişle artık macline'yede bi mod filan yazarsın ehue![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
Konular:
Teşekkür Durumu:
|
![]() ben diorum işte oyunlarına patent alcan söleyim bak önce sana mod yazayım ben macline böle az gelirse buraya bakıcaz bakalım neyse ben konu bulayım çok çalışmam lazım çoookk ![]() |
|
|
#6 | |
|
Guest
Konular:
Teşekkür Durumu:
|
Alıntı:
Sana sorduk ama dimi Seni beklesemmm kaç gün oyunsuz kaldı forum size iyilik yapanda suç Açmak istediğim oyun yok şu an![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
Konular: 5078
Teşekkür Durumu:
Ettiği Teşekkür: 6.045 4.512 Mesajına 7.812 Kez Teşekkür Edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: FoRuM oYuNLaRıNa Kimm Hangi Konuyu açmayı isterdi??
son oyunu ben açmak ısterdım kımseye yazdırmamak ıçın
![]()
KıRDıN KıRıLMaYaN KaLBiMi...* asla pişman olmadım seni sevdiğim için bugün yine olsan yine seni severdim koşulsuzca .... söyle ne zaman diner bu hasret sonsuza dek sürsede bu sevdanın yolu inan bana ben yorulmadan o yolun YOLCUU su olacağım .... zerre pişmanlık duymadan ..... puff... Kaybedecek daha neyimiz var... Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın... Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...๗۵๓ Öмξ® ๗۵๓ Mesafeler değil aşkı öldüren... Bir tek bunu bilirim her şey kafada biter... Mesafeler ayırmaz kalpleri, Kalpler ayrıldıysa mesafeler bahane... Bir tek bunu bilirim... ___cafevizyon Kardeşliği Çatısı Altında___ ToPLaNDıK... Bende 1 Para Vardı.Sendede 1 Para.Paraları Değiştirdik.Paramız Artmadı Senin 1 Paran,Benimde hala 1 Param Var. Bende 1 Bilgi Vardı.Sendede 1 Bilgi Bilgileri Değiştirdik. Bak Şimdi Seninde 2 bilgin.Benimde 2 bilgim oldu... ---***İŞTE BİZ BUNA PAYLAŞIM DİYORUZ***--- HAYATA DAİR CEVAPLARI ÖĞRENMİŞTİK Kİ SORULARI DEĞİŞTİRDİLER... Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın... Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register... |
|
|